tisdag 29 september 2009

Lappsjuka

Oscar har lappsjuka. Varenda lapp som sticker ut från handdukar, klädesplagg, bilbarnstolar, halsdukar, vantar och täcken ska tummas och smakas på. Lappen på handduken på skötbordet tycks vara den intressantaste av dem alla.
***
Helgen blev förträfflig. Huset vi hyrt visade sig vara av prima sort. Bubbelpooler både inne och ute, biljardbord, vinkylare, TV-spel, flertalet sovrum, sköna omgivningar och allt annat som kan göra en strålande helg ännu bättre.
Vi umgicks, åt, drack, skrattade, tävlade, badade, fotbollade och stormtrivdes. Jubilaren tycktes vara nöjd med sin gåva.
***
Radiorösten var dock något mer beslöjad än vanligt på måndag morgonen till följd av helgens begivenheter.
***
På fredag flyttar vi till huset.
***
"Osse" har fått en ny leksak. En manick som är belamrad med knappar som låter. Från knappen med en häst på så hörs ett gnägg. Denna knapp är världens allra roligaste. Lillkillen skrattar gott varje gång han hör detta ljud. Kravet på underhållning är fortfarande blygsamt.
***
Dagens mat: Janssons frestelse
Dagens låt: Sharks - Hajen

1 kommentar:

Brita sa...

Jag hörde din beslöjade röst i måndags. Den var helt OK. Jag känner igen Oscars beteende. Det är helt normalt.Jag ser fram emot att hälsa på i nya boendet.
Kramar